Якість інгредієнтів у Mr. Zuma

Японська кухня – це поєднання унікальної філософії, традицій і максимальної уваги до деталей у кожній страві. Вона має велику кількість поціновувачів у всьому світі. Баланс смаків, естетична подача, а також майстерність кухарів є запорукою створення кулінарних шедеврів. Особливо важливим аспектом, який безпосередньо впливає на гастрономічне враження від готових страв, є якість інгредієнтів. Для приготування багатьох страв японської кухні використовують продукти, які не проходять термічної обробки, наприклад рибу для сашимі, саме тому їх якість є ключовим фактором.
Команда Mr. Zuma переконана, що саме правильний вибір продуктів, а також ретельний контроль якості на кожному етапі: від вибору постачальника до подачі страви – забезпечують неперевершені смак, текстуру та аромат страв. Детальніше про наш підхід до вибору інгредієнтів, яку рибу використовують для суші кухарі Mr. Zuma та інші тонкощі, які допомагають нам створювати вишукані страви, читайте далі у статті.
Вибір інгредієнтів: робота з надійними постачальниками та всебічний контроль якості харчових продуктів
Ми прагнемо, щоб кожен наш гість отримував справжнє задоволення від страв, які представлені в меню нашого закладу. Для досягнення цієї мети ми приділяємо особливу увагу вибору інгредієнтів, які потрапляють на нашу кухню. Ми співпрацюємо лише з перевіреними місцевими постачальниками, а також використовуємо імпортовані продукти. Це дозволяє нам зберігати традиційні смаки страв, а також оптимально використовувати сезонні та локальні продукти.
Процес перевірки якості товарів від постачальників передбачає низку етапів, зокрема візуальну оцінку продуктів та аналіз умов зберігання. Варто зазначити, що Mr. Zuma співпрацює виключно з партнерами, які гарантують повну прозорість інформації щодо інгредієнтів. Особливо ретельно ми ставимося до вибору постачальників риби і морепродуктів.
Продукти, які ми імпортуємо, проходять контроль ще до доставки, а після прибуття їх оцінюють за такими критеріями, як: текстура, запах, зовнішній вигляд і відповідність температурним стандартам. Максимальна увага приділяється рибі для суші та інших страв, де вона буде використовуватися сирою. Кухарі щодня перевіряють її свіжість, а також контролюють температуру зберігання.
Завдяки такому підходу до вибору продуктів і ретельному контролю на всіх етапах нам вдається забезпечувати високий рівень якості страв у нашому закладі.
Добірні інгредієнти – один із секретів смаку наших страв
Основою багатьох позицій у меню Mr. Zuma є риба та морепродукти. Тунець для суші, лосось для сашимі та вугор для нігірі – це не просто один з інгредієнтів страви, а справжня «головна скрипка» ансамблю смаку та аромату. Вибір риби та морепродуктів є надзвичайно важливим аспектом, адже, щоб приготувати автентичні японські страви, слід використовувати лише свіжі та якісні продукти. Наприклад, термін зберігання суші становить 24 години, але виключно за умови правильного їх зберігання в холодильнику, та всього 4-5 годин за кімнатної температури. Тому свіжість інгредієнтів і дотримання температурного режиму є пріоритетом для нас.
Також ретельну увагу ми приділяємо вибору рису для суші, адже є певні критерії, які безпосередньо впливатимуть на смак і зовнішній вигляд страви, тому цей інгредієнт має бути:
- клейким;
- не довгозернистим;
- не шліфованим.
Варто додати, що команда Mr. Zuma впевнена – у приготуванні страв японської кухні важлива кожна деталь. Імбир для суші, соуси та інші продукти, які потрапляють на кухню нашого ресторану, теж перевіряються та проходять контроль якості.
Тож, якщо ви хочете насолодитися автентичними японськими стравами, поринути в атмосферу країни, де сходить Сонце, та просто приємно провести час, варто запланувати візит до ресторану Mr. Zuma. Ретельний вибір постачальників, постійний контроль за якістю продукції, а також професійні навички наших кухарів дозволяють створити страви, які подарують вам задоволення.
Забронювати столик можна онлайн або ж за номером телефону +380-67-400-75-52. Також у закладі працює доставка, тому ви зможете насолодитися улюбленими стравами вдома.