Японська кухня – це поєднання унікальної філософії, традицій і максимальної уваги до деталей у кожній страві. Вона має велику кількість поціновувачів у всьому світі. Баланс смаків, естетична подача, а також майстерність кухарів є запорукою створення кулінарних шедеврів.
Якщо ви шукаєте зручне місце для зустрічі з друзями, романтичного побачення чи ділової розмови, то Mr. Zuma – саме те, що вам потрібно. Розповімо трохи більше про особливості цього закладу далі.
Японська кухня має велику кількість прихильників у всьому світі. Українські гурмани не стали винятком, тож із захватом відкривають для себе нові смаки та цікаві поєднання.
Японська кухня славиться своїм різноманіттям та свіжістю. Але найпопулярнішою у світі стравою стали суші та роли. Їх часто плутають між собою, але насправді вони мають відмінності. Щоб дізнатись, які є види суші та ролів, а також як їх вибрати – читайте далі.
Устриці з давніх часів вважаються одним із найвишуканіших делікатесів. Унікальний смак, ніжна текстура та багатий склад цих морських молюсків зробили їх бажаним інгредієнтом на столах гурманів у всьому світі.
Суші – це не просто страва, це культура, що підкорила світ своїм неповторним смаком і вишуканістю. Але хто ж був тим талановитим кулінаром, який вперше створив це диво?





